torstai 26. syyskuuta 2013

Mona muutti meille

Oon jo jonkin aikaa ettiny/halunnu mielle sellaista risupalloista tehtyä valosarjaa. Näin sellasen jossakin mainoksessa ja en sitten heti tajunnu sitä ostaa. Siitä se etsiminen sitten alkoikin, että kenen balmistama ja missä myydään. Sitten se löyty! mutta aivan hirveen näkönen! muovista tehtyjä "kuppeja" siis aivan järkyttävä! Mutta onnekseni löytyi eilen ihan satttumalta Airam Mona, jota oli vain yksi kappale jäljellä ja se suorastaan huuti haluavansa meille. 

Saanen siis esitellä Mona <3


Nää pallerot on tehty paperinarusta ja sopii meidän olkkarin väreihin täydellisesti. Seuraavissa kuvissa Mona esittäytyy ja näyttää parhaimmat puolensa :)
Meillä on ollu fiksu sähkösuunnittelija (lue minä itse) ja asennuttanut pistokkeet tonne verhotangon yläpuollelle. Eihän ne mitkään kauniit oo, mutta pirun näppärät.

Näitä kuvia ku aloin nyt tarkemmin kattoo niin olis ehkä kiva että olis toinenkin sarja, joka roikkuis toisella puolen myös. No ehkäpä se vielä joskus kävelee vastaan.

Ja koska haluun sammutta noi pallerot päiväks ja se pistoke tosiaan on siellä verhotangon päällä niin näppäränä tyttönä laitoin ne kiinni kauko-ohjattavaan pistokkeeseen niin san n ekaukosäätimestä pois päältä ja taas hämärän tullen päälle.

Ajatuksena olis vielä virittää pari Airam mini sarjaa meidän olkkarin tauluhyllyille, mut katotaa koska saan sen aikaseks.

2 kommenttia:

  1. Onpas kivat pallerot, täytyypä kattoa onko meidän kaupassa kans tollasia :)
    Fiksusti oot pistokkeet kyllä asentanut ;)

    VastaaPoista
  2. Mä tykkäsin kyllä ihan älyttömästi. Ite ostin noi Robinhoodista, mutta eiköhän noita luulis löytyvän lähes jokapaikasta missä myydään airamia.

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita