maanantai 30. syyskuuta 2013

Käpykranssi

Keäsllä päätin että haluun tehdä käpykranssin. En enään ollu menossa mökille jossa olis ollu valtavan paljon männynkäpyjä, mutta onneks tuli sitten vielä yks reissu mökille( ja mitä parhaimmassa seurassa) sain kerättyä muovikassillisen käpyjä. Valitsin tietysti niitä isoimpia, siinä teinkin virheen sillä kranssia kokoessani huomasin että niille pikkukävyillekkin olisi ollut käyttöä.

Tähän hommaas siis tarvitset:
Paljon käpyjä, eri kokoisia, pienet kävyt tosi plussaa
styroksisen kranssipohjan
ripustusnauhan
kuumaliimaa
KÄRSIVÄLLISYYTTÄ

Eli kannattaa aloittaa sille että päällystää styroksipohjan jollaina... vaikka juuttikankaalla ja tekee ripustuslenkin kranssin ympärille. (itsehän en päällystänyt ja tehny tota ripustuslenkkiä, joka kostautui lopputuloksessa)

Aloitin ulkoreunasta menemään sisäreunaa päin ja jossain vaiheessa vaan päätinkin tehdä sisäreunan ja sitten täytellä koloja. 

Tän takia suosittelen sen karnssin päällystämistä ja niiden pikkukäpyjen keräilyä. Aika kaameen näkönen!


Tällänen siitä siis tuli. Mua häiritsi äärettömästi noi valkoset kohdat ja kävinkin vähän näyttää hopeen väristä autospraymaaalia tolle kranssille, joten noi valkoset ei enään niin pahasti paista sieltä. Lisäks ku mä tosiaan en tajunnu tehdä ripustuslenkkiä heti alkuunsa, niin en saa tota mihinkään roikkumaan, sitäpaitsi se on niin painava et tuskin edes kestäis meidän ovessa jota paukutellaan päivän mittaan useita kertoja.

Mulla on paljon juttuja missä musta vaivan näkö ja lopputulos ei kohtaa. Tää on yks niistä. Siihen listaan lukeutuu myös valkosuklaamousse juustokakku.

Mä luulen että tästä tulee ihan pöytäkoriste, kunhan läydän tohon keskelle joko sopivan kokosen lasipurkin tai jonkun kivan kynttilä jutun. Jotenkin nään tän olkkarin lipaston päällä tai keittiössä ruokapäydällä jossain syksyisessä kattauksessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita