keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Kovaa ja pehmeetä

En tiedä mistä ajatus tähän postaukseen tuli, mutta aloin vaan kirjaamaan ylös meidän kaikkia valurauta juttuja ja siihen oheen keksin että mitähän kaikkee pehmeetä on. Sillä seurauksella sain aikaan tämän postauksen.

Aloitetaan näillä valurauta jutuilla, mitkä on musta tosi kauniita. Haluisin sellaisen valurautasen avain nipun, mutta enpä oo vielä keksiny mihin sen laittaisin. Jossain pihalla meillä vilistää myös kaksi valurautaista geggoa, mutta enpä niitäkään tähän hätään löytäny.

Tälläisiä valurautaisia ovistoppareita meillä on kaks. Oon ostanu nää joskus Plantagenista, mutta hintaa en muista ja tuskin niitä siellä enää edes on. Tää kuvan tapaus on kätevästi pidellyt ikkunaa kesällä, ettei koira pääse siitä hyppäämään ulos.

Tämä kuva onkin jo joillekkin tuttu. Oon esitelly tän valurautaisen kynttilälyhdyn täällä aikaisemminkin, mutta enpä nyt muista mainitsinko silloin sen olevan valurautaa.

Meisän makuuhuoneesta löytyvän lipaston vetimet ovat myös valurautaa. Mä niin rakastan näitä <3

Muita valurautaisia juttuja tulee vielä mieleen parila paistinpannu ja sellaiset pienet annoskokoiset paistinpannut, joihin oon suunnitellu tekeväni pizzaa meidän leivin uunissa, kunhan nyt ensin vähän kylmenee että voin leivin uunia alkaa lämmittämään.

Sitten vuorossa olisivat pehmeät kuvat. Hmm onko vaan sattumaa, vai onko pehmeät asiat aina vaaleita? Lumi on pehmeää ja sekin on valkoista.

Tässä ensimmäinen pehmeä juttu. Tyttären peitto. Niin ihanan kevyt ja pehmeä peitto että kateeksi käy.

Ja tämä lampaan talja, mitä muuta se voisi olla kuin PEHMEÄ! Hah. Mustan lampaan tajla on varmasti myös pehmeä, vaikka onkin musta! 

Meillä paljon käytössä olevat fleece huovat, niin meillä aikuisilla kuin tyttärella ja koirallakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita