sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Kahvikuppi kynttilä

Pidemmän aikaan oon miettiny että mitä tekisin mun mummon vanhoille tusinatavara kahvikupeille. Idean oon nähny jo kauan aikaa sitten jossain, mutta nyt sitten vahingossa muistin rautakaupassa asioidessani että tarvitsen ison mutterin projektin toteuttamiseen.

Ja eikun hommiin.

Tässä siis tarvikkeet, kahvikuppi ja lautanen (pelkkä kuppikin käy), mutteri muistaakseni 20mm, sen kokoinen toi reikä siis että kynttilä menee siihen pystyyn (ks. seuraava kuva). Ite käytin vielä kuumaliimaa, mutta eikai se olis sitä tarvinnut.

Tässä siis kynttiöä seisoo tossa mutterissa. (aika tukeva näinkin, mut en ite lähtis polttelee)


Kuppi lautaseen kiinni kuumaliimalla ja mutteri kupin pohjaan kiinni myös kuumaliimalla ja kynttilä paikoilleen. Ajattelin laittaa tonne kuppiin jotain hiekkaa ettei toi kynttilä vahingossa pääse palamaan loppuun asti, ettei sitä sitten saa irti tai riko kuumuudella tota aluslautasta.

Tohon lautasellehan voi laittaa vaikka mitä koristeita. Jouluks vois laittaa vaikka askartelumassasta tehtyjä pieniä tonttuja ja pääsiäisenä niitä pieniä keltasia karvaisia tipusia. Kuka myöskään estee piirtämästä tohon kuppiin joillain tusseilla (vaikka Chalk Ink tai posliinitussi) 

Nappasinpa vielä päivän päätteeks kuvan kun toi kynttilä palaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita