maanantai 16. syyskuuta 2013

Ikkuna teksti

Joka paikka on täynnä sisustustarroja ja -tekstejä, siitä idean saaneena päätin kokeilla tehdä omanlaisen tervetuloa-tekstin meidän verannan oveen.

Koska mä ihastuin niin tohon Chalk Ink- tussiin, niin päätin vähän kokeilla sitä myös lasille. Näin ollen meidän minilehmänkellot ja valkoinen pajukranssi saivat tervetuloa -tekstistä kaverin.


Tässä olin siis tulostanut tervetuloa tekstin kahdelle A4 paperille ja teipannut sen ikkunan toiselle puolelle.


Tämä siis oven oikealta puolen... ja tässähän vaiheessa huomasin ettei toi tosiaan oo keskellä ja vielä vahingossa siirtäessäni tekstiä rikoin sen. Että älkää ihmetelkö miks tekstin väri onkin yhtäkkiä punainen :D


Tässä mallipaperi takana ja kirjoittamani teksti. Haastetta toi se että ikkuna lasi oli lämpölasia ja monikerroksista, mutta kyllä teksti suoraan tuli ja kaikki kirjaimetkin ovat ihmeen kaupalla melko samankokoisia.


Tässä lopputulosta. Tämän kuvan jälkeen kävin vielä kostealla pumpulipuikolla siistimässä joidenkin kirjaiten reunoja, mutta päätin että en siisti liian tarkkaan jotta siinä näkyy "vakaan" käteni jälki.

Olin kyllä tosi tyytyväinen lopputulokseen ja tämänhän voi aina pyyhkiä pois ja vaihtaa tekstiä esim. hyvää joulua, hauskaa pääsiäistä, iloista vappua jne. Ja kukapa kieltää piirtämästä myös jotain kivaa. 

Näitä tussejahan on montaa eri väriä ja ehkä hankintalistalle joutuukin laittamaan jonkin toisenkin värin lisää :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita