sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Hää kooste

No niin nyt on eletty viikko häävalmistellen. Mun puutarhajuhlien kohdalla tää olis aivan oiva aika suunnitella ja toteuttaa juhlat, mutta eipä varmaankaan sellaisen kuka on varannut tuomikirkon ja sen hienon kartanon piharakennuksineen. 

Viimeisiä ideoita ja vinkkejä etsiessäni törmäsin tähän sivuun ja kappas sieltä löytyi myös tyyliseni extreme häät!

Mun häissä tarjottais ruokaisia salaatteja, kana-mozzarella, makaroni- kinkku ja vaikka peruna salaattia. Illalla olis tietty jotain pientä iltapalaa ja juomaa. Kakkuhan täytyis tietenkin olla se olisi myös tosi simppeli juustokakku jollain pienellä koristeella, ehkä joku kukka.

Ohjelmaa vois olla jotakin leikkimielistä kisailua ja visailua. Kuinkahan moni meidän vieraista edes tietää miten ollaan oikeasti tavattu? 

Musiikkina meillä varmaan pauhaisi ns. jukeboxi, mistä vieraat saisivat itse käydä valitsemassa meidän valitsemia biisejä.

Nyt onkin hyvä päättää tää "hää" viikko ja toivottavasti tästä sai joku ideoita ihan oikisiin häihin ja sitten tälläsiin leikki häihin :)

Tähän postaukseen ajattelin laittaa muutamat kuvat tuolta meidän puutarhasta :)


Ja lopuks ajattelin viel laittaa tän biisin, koska musta se kertoo just mun elämästä. 2 kommenttia:

 1. vooi... mä niin kuulun niihin ihmisiin jotka haluaa joskus tulevaisuudessa omista häistään kunnon pirskeet. Meillä on suvussa aina arvostettu kunnon juhlia missä on bändi soittamassa ja hyvää ruokaa. En kaipaa mitään prinsessa juttuja, yksinkertainen on kaunista myös.
  Nään itseni oikein hyvin hääpuvussa, siinä on pitkät helmat jotta ei tarvitsi panostaa kenkien ulkonäköön vaan mukavuuteen, en halua korkkareita vaan ballerina tyyppiset millä on hyvä tanssia. Yläosa olisi olkaimeton. Mulla olis lisärastat pidentämässä ja paksuntamassa omia ja ne olis palmikoitu toiselle sivulle pitkäksi letiksi.

  Haha, ajatuksilla on aina hauska leikkiä :)
  hienosti toteutit tän hääviikkohommelin, oli kyllä hauska!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta oli tosi kiva miettiä ja "eläytyä" tohon hää teemaan vaikka en tosiaan ookkaan ajatellu mennä naimisiin. Kiva että kirjoittelit mitä ite haluisit :-) oi sellanen pitkä paksu rasta palmikko <3

   Poista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita