keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Valoa pimeydessä

Kuten osa jo tietääkin rakastan poltella kynttilöitä ja se näkyykin jo ennen sisälle astumista. Meidän pihalla on rautakehikkoinen paviljonki, johon on helppo ja kiva ripustella lyhtyjä. Vaikka lyhdyt onkin vaikka kuinka kivoja, niin niitäkin voi olla liikaa. Mulla on nämä kolme ja yksi pienempi. Jos lyhtyjä on paljon ei niiden tuike näy yhtä kivasti.

Tää musta ornamentti kuvioinen peililasinen lyhty oli alkujaan meidän vessassa, mutta ulkoistin sen tossa keväällä, koska olin jo kyllästynyt siihen.

Näitä lyhtyjä minulla on kaksi, isompi ja pienempi joista tänä tuo pienempi. Tykkään näistä ihan älyttömästi ja nämä roikkuukin vuoden ympäri ulkona. Värit olivat ennen kirkkaat ja selvät, mutta aurinko on tehnyt tehtävänsä :(

Tässä tuo isompi, jossa on vielä hieman edes väriä jäljellä.

Kaikista pienin lyhty on ihan tavallinen pieni tähtilyhty, jossa voi polttaa tuikkua. Lyhty roikkuu "sisustus" tikkailla, jotka nojaavat puutavasten. 

Kavin mä jo jouluvalotkin virittämässä, mutta ne syttyy perinteisesti vasta joulukuun vaihteessa :)

1 kommentti:

  1. Mäkin rakastan kyllä kynttilöiden polttamista ja sen tuomaa tunnelmaa. On ihana hengailla perheen kesken kotona kynttilöden valossa :)

    Ja tuosta ulkoistamisesta, tuntuu olevan päivän sana ;)

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita