sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Banaanileipää

Jostain on tullu innostus leipoa ja tietty helppoja asioita. Mä vihaan vatkaamista ja vaivaamista. Esim juutsokakku missä pitää vatkata enemmän kuin kaks asiaa yhteen niin jää tekemättä, koska must siinä ei vaivannäkö ja lopputulos kohtaa. Kerran tein ihan lyttömän hyvää valkosuklaajuustokakkua, mut ei se niin hyvää ollu et kannatti vatkaa kananmunat ja sokeri sekä vielä kermavaahto siihen. En tee enään!

No meille tuli "vieraita" tossa iltapäivällä joillekka leivoin sitten banaani leipää. Pääsin jälleen eroon yksistä tummuneista banaaneista, joille oli tasan kaks vaihtoehtoa, joko banaanileipä tai komposti. 

Etsiskelin kerran tätä leipä ohjetta ihan todenteollla netistä ja löysinkin melkein heti alkuun suht simppelin ohjeen KILOKLUBIN nettisivuilta! Sen enempää perehtymättä kiloklubiin niin voisin kuvitella että on joku laihdutuspalsta... mutta tähän leipään tulee 1,5dl sokeria ja 1öljyä, niin ei voi kovin laihduttajan välipalaa olla.

Ite oon vähän oikaissut tota ohjetta ja vaan palotellu banaanit kädellä tonne sekaan ja sitten nuolijan kanssa vähän "survonu" niitä. Musta on ihan kiva että siinä valmiissa leivässä on banaanin paloja (lue pehmeitä/limasia kohtia).

Meidän vieraat oli kyllä tosi ihania, toivat tytölle Brion kävelyvaunut. Nyt pääsee tyttö leikkimään kirjastovaunullansa kirjaston tätiä, kunhan ensin vaan tajuaa siirtää niitä jalkoja eteenpäin eikä vaan venytellä.

Koska mua vaivas äkillinen leipomis"hulluus" leivoin vielä illalla pari pellillistä sämpylöitä ja laitoin alulle seuraavana päivänä leivottavan leivän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita