tiistai 10. joulukuuta 2013

Enkelin siivet

Nää siivet on ollu mun inhokki juttuja, mut jostain kumman syystä oon alkanu tykkää niistä.

Ensin tein kanaverkko-paperimassa siivet lahjaksi ystävälleni. Ja sitten ajattelin tehdä sulka version myös ystävälleni, mutta eipä onnistunut ensimmäinen versio. No ei muuta kun yrittämään uudelleen ja virheistä oppien.

Ensimmäiseen versioon tein vaan rautalangasta reunat. No eihän ne siivet siitä täyty jos vaan reunoihin voi liimata sulkia.

Nyt tein siis paksusta rautalangasta reunat ja kieputin ohuempaa lankaa "verkoksi". Verkkoon liimasin kuumaliimalla sulkia kiinni siiven alaosasta aloittaen.

Eli paksusta rautalangasta ensin siipien muoto

Ohutta rautalankaa "verkoksi" reunojen väliin

Ja niihin sulkia liimaillen kuumaliimalla. 

Oli kyllä sellainen työ, että ei taas työn määrä ja lopputulos kohdannut. Jäänee siis viimeisiksi höyhen siiviksi mitä mä teen.

2 kommenttia:

  1. Hei! Muistatko mistä olet löytänyt noin suuren määrän höyheniä? Olen yrittänyt etsiä valkoisia höyheniä askarteluihin, mutta en ole löytänyt. Sinooperit jne myyvät n.15kpl eriä, mutta se on aivan liian vähän...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, en kyllä muista mutta veikkaan tiimarin loppuunmyyntiä :/ tähän ei kyllä mennyt edes yhtä sellasta pientä pussia. Ovat lopoujen lopuksi melko riittoisaa tavaraa :)

      Poista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita