perjantai 2. elokuuta 2013

Tee lyhty!

Olin jo päättänyt että kun vähän alkaa hämärtää teen postauksen meidän lyhdyistä. Sitten lukiessani Unelmien talo&koti-lehteä huomasin siinä haasteen: tee lyhty. Päätin tarttua haasteeseen ihan omaksi iloksi ja tosiaan tehdä lyhdyn. Mulla on koneella paljon inspiraatio kuvia aiheesta kuin aiheesta ja päätinkin kaivaa niitä nyt esiin.

pinterest
pinterest
Näistä kahdesta kuvasta sain inspiraationi omaan tekeleeseeni. Kuten jo projektina tuliainen- postauksessa käytin koristehiekan sijasta merisuolaa, päätin käyttää tässäkin. Soppakauhoja meiltä löytyy joka lähtöön ja kaiken kokoisia, niimpä nekin saavat nyt oikeata käyttö sen sijasta että olisivat muovipussissa komeron perukoilla. Juutti narua ja pellava nauhaakin jostakin kätköistä löytyy. Hmm mutta haluanko sittenkään avainta koristeeksi? Mitä muuta voi laittaa?

Löysin tässä yks päivä ihan sattumalta kauniin lasipurkin jonka ostin hetken mielijohteesta ja kotia päästyäni aloin etsimään sille paikkaa. Jotenkin se sopi niin kivasti meidän eteiseen ja nytpä teenkin siitä tämän lyhdyn.Sisälle lasipurkkiin heitin siis merisuolaa ja tälläisen soppakauhan. Harmittaa vaan että tuo kauha on sen verran pieni, ettei siinä voi polttaa votiivikynttilöitä.


Pellavanauha muuttuikin pitsinauhaksi ja avain löysi korvaajan metallisesta sydän koristeesta. juttiinarustahan en luovu!


Tälläinen siitä sitten tuli. Eikä tuolla ole pakko polttaa sitä kynttilää siinä kauhassa, vaan voi vaikka laittaa ihan tavallisen pöytäkynttilän tai sitten sen rakastamani votiivikynttilän omassa pikkukipossaan. Kannenkin säilytin vielä, jos joskus keksin jotakin muuta käyttöä tälle.


Nappasinpas vielä illalla kuvan kun lyhdyssä on tuikku palamassa <3

Ja koska haluan olla hyvällä tavalla ilkeä haluan heittää tämän tee lyhty- haasteen eteenpän ystävälleni huushollin elvytystä-blogin kirjoittajalle!


2 kommenttia:

  1. Ihana lyhty! Se on mahtavaa kun pienellä vaivalla jo kotona olevista tavaroista saa yhdistämällä jotain kaunista!

    VastaaPoista
  2. niimpä, ja saa samalla pois tavaraa kuljeksimasta ympäri kämppää.

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita