maanantai 12. elokuuta 2013

Tapetoitu pahvipurkki

Elikkäs meillä valmistui ulkosauna ja sinne piti saada sytkäreille ja sytykkeille jokin järkevä ja fiksun näköinen säilytyspaikka. Siis jälleen kerran tuumasta toimeen!

Oon säilyttäny näitä pahvisia sytykepala purkkeja ihan oikestaan tätä tarkoitusta varten, että päällystän ne jossakin vaiheessa meidän jämä tapeteilla.

Tähän hommaan siis tarvittiin pahvipurkki, tapettia, liimaa ja sivellin. Käytin veden kestävää yleisliimaa, koska purkin täytyy himan kestää kosteutta. Tapettikin olin non-wovenia että senkin pitäis kestää kosteutta vähän paremmin kuin ihan tavallinen paperitapetti.

Aluksi mittasin tapentin palan noin suurin piirtein putken kokoiseksi, mutta niin että se oli kuitenkin reilusti iso. Sitten vain pensselillä liimat pahviputkilon pintaan ja tapetti paikoilleen. Sauna kohdan viimeistelin vielä ylimääräisten tapettien leikkauksen jälkeen liimalla.


Lopuks terävällä mattoveitsellä ylimääräiset tapetit pois reunoista ja suuaukosta ja kappas, siinä se on valmiina. Purkki täyteen sytykkeitä ja sytkäri, kansi kiinni ja mukaan matkaan saunalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita