maanantai 26. elokuuta 2013

hää karkki?

Kun minua "pyydettiin" tekemään juttua hää askarteluista aloin surffailla netissä ja miettimään häitä, joissa olen käynyt. Hää karkkeina on ollut niin ikään karkkia, kynttilöitä ja saippuakuplia ja ehkä vielä jotain muutakin, mitä en muista.

Eräässä häitä koskevassa jutussa kertoja kertoi että heillä ei ollut hää karkkeja vaan magneetit, jotka vieraat voisivat laittaa jääkaapin oveen ja muistaa heidän häänsä aina. Idea oli minusta loistava ja mullahan oli valmiina mun askartelumassa sydämiä mistä lähdin ideaa toteuttamaan.

Eli pohjana mulla oli tässä piparkakkumuotilla askartelumassasta tehty sydän. Noh tylsän näköinenhän se pelkkä massa sydän on, joten jotakin pintaa siihen piti saada. Mulla oli jemmassa puolikkaita valkoisa "helmiä" kaipa niitä kapusseiksi kutsutaan. Niitä liimailin sitten kuumaliimalla sydämen pintaan ja magneetti taustalle kiinni. Hah ja kappas tälläinen siitä tuli (tosi vaikee kuvattava)


Olen myös kuullut ystävältäni että hän on ollut häissä joissa on jaettu hää-burana. Siis mikä parasta joillakin vaan on pää kipee häiden jälkeisenä päivänä ja monesti hää paikat on niin pieniä että ilma loppuu ja päätä alkaa jomottamaan ilman mitään erityistä syytä.

Itse toteuttaisin tämän hää-Buranan tähän tapaan:


Tää on aika pelkisetty versio siitä mitä loppujen lopuks tekisin, mutta en halunnu alkaa "tuhoomaan" tota pulloa. Kaivertaisin siis tohon pulloon vielä päivämäärän ja hääparin nimet tai nimikirjaimet. Tohon kaulaan laittaisin ehkäpä vähän jotain ohutta pitsi nauhaa ja sellasen satiinisen ruusun mikä on rautalangan päässä.

Buranana käyttäsiin tosiaan noita punaisia, koska niissä lukee mitä se on ja on vielä nopea vaikutteisia.








3 kommenttia:

  1. Toi burana on kyl loistoidea. Jos häissä olis lapsia, niin niille pitäis keksii jotain muuta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, enpä edes tullu ajatelleeks :/ no ehkä niille vois laittaa jonkun pienen karkin tai jotain pieniä karkki rakeita vaikka ton pullon täyteen :)

      Poista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita