keskiviikko 21. elokuuta 2013

Pöytäliina

Niin kun eilen kerroin ostin kankaita pöytäliinaa varten. No nyt se olisi sitten valmis! Näin joskus H&M:n kuvastossa pitsisen pöytäliinan jota aloin tietysti kuolaamaan, mutta eihän tollanen nyt kovin käytänöllinen oo. Kaikki leivän murut yms. menee sinne väliin. No ajattelinpa yrittää ite tehdä pitsipöytäliinan hieman edullisemmin kuin tuo H&M:n 29,95€ maksava.


Tässä siis tuo H&M:n pitsiliina on tuollaisen pellavaliinan päällä. 


Mutta koska halusin pelkkää pitsiä ja vähän sellaista kankaistakin kohtaa niin päädyin tälläiseen ratkaisuun. Laskeskelin että noi reunimmaiset pitsin roikkuu pöydän reunojen yli ja sitten nuo kankaiset kohdat tulee lautasen alle ja pöydän keskelle tulee sitten taas tuo pitsikaitale.

Maanantai iltana paloja mittailessa meinasi kyllä hermo mennä mutta itse yhteen ompelu sujui saumurilla yhdessä hujauksessa.

Kankaat tähän liinaan maksoi siis 9,75€ ja hukkapaloja jäi aika paljon (pitsiä 245cm x 55cm ja puuvillakangasta 245cm x 86cm) kun suikaloin nuo kankaat. Liinan koko on siis 245cm x150cm.

Tosta jämä pitsistä ajattelin ehkä taiteilla vielä jonkinlaisen kaitaliina systeemin lipaston päälle tai miksei ihan ruokapöydällekkin.

1 kommentti:

  1. Onpas hieno liina tulin tänne kodinhengettäret ryhmästä koska taika sanat oli pitsi..ja mie kun rakastan pitsiä :)
    Tule käymään minunkin blogissa "kotikirppunen"
    mutta jos tolla ei löydy googlettamalla niin se löytyy sit askareita kotosalla :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita