tiistai 12. marraskuuta 2013

Tonnikala-kananmuna salatti

Oli menny monta vuotta, ku olin viimeks syöny tätä salaattia ja jostain mielen uumenista se tuli mieleeni. Elin (toivossa) kuvitelmassa, ettei mieheni tykkään herne-maissi-paprika sekoituksesta ja siksi en ollut tätä aikasismmin myöskään tehnyt. Noh tykkäshän se sittenkin ja eikun tekemään.

Tää on niin helppo ja ruokaisa salaatti että kuka tahansa osaa, jopa sellainen joka ei osa perunoita keittää *köh köh*.

Elikkä seittää vain riisit ja heittää herne-maissi-papsika seoksen myös keittymään, valuttaa vedet pois ja lisää tonnikalan. Lisäks voi keittää kananmunia, jotka sopivat tän kans todella hyvin. Tää selaatti on musta parasta kylmänä, mutta jokainen syö miten haluaa lämpösenä tai kylmänä. 

Vinkki: Pirkalla on valmis riisi- vihannessekoitus, joka on jo esikypsennetty, tulee siis tosi nopeasti.



2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. helppoa ja hyvää. Sain vinkin että purjo sopii hyvin tohon salaattiin kans.

      Poista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita