maanantai 25. marraskuuta 2013

Heijastimia

Mä oon ite tosi huono heijastimien käyttäjä... tai jos nyt tunnustan, että en ees käytä. Joo joo tiedetään halpahenkivakuutus jne, mut miks ne heijastimet on niin rumia? ja aina tiellä. No päätin sit askarrella heijastimia hetken mielijohteesta.

Tulostin netistä ensin kukankuvan, josta leikkasin kaavan. Kukan jäljensin 5cm heijastin nauhalle, jonka ostin Eurokankaasta. Heijastimen pohjana käytin askartelu huopaa, jota kaivoin varastosta. Huovan muodossa yritin jäljitellä heijastimen kukan muotoa. Napit on myös varaston uumenista. Kukkien takana on rintaneula, jotka oon ostanu Tigerista. Jos en oo aikasemmin mainostanu, niin Tigerissa on halpoja korutarvikkeita. Huovat liimasin muutamallatipalla liimaa yhteen jonka jälkeen ompelin heijastimen, napin ja neulan samaan aikaan kiinni. Eli heijastimen terälehdet onvat "irtonaisia"

Ensimmäinen kappale oli kovin jouluinen puna-valkoisella pohjalla, mutta olin ehtiny jo luopumaan siitä ennen kuvauksia.

Juu ja kyllä nämä heijastaa ihan oikeesti!

3 kommenttia:

  1. Aivan ihania heijastimia! Mun pitäisi varmaan myös kokeilla tällaisia, jos vaikka sitten tulis täälläkin käytettyä!

    VastaaPoista
  2. Taas tunnustain, eipä oo viel omaan takkiin tollanen eksyny :/ ehkä meen laittaa samantien. Ihan älyttömän helppoja tehä. Ja kuka kieltää tekemästä tähti, sydämiä,kirjaimia, eläimiä jne. Mietin myös kakspuoleisena ja nauhalla kiinnitettäviä ;)

    VastaaPoista
  3. Kiitokset ideasta! Oon aiemmin tehny ite sydämen muotoisia heijastimia, koska sain joskus inspiraation piparkakkumuotista, mut nytpä kokeilen seuraavaks kukkaheijastimia :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita