maanantai 14. lokakuuta 2013

Syksyisiä juttuja

Musta syksy on ihana vuoden aika niin kauan kun alkaa loskakelit. Eilenkin oli ihana ulkoilupäivä ja niinpä vietinkin aikaa ulkona ja myös sisällä tehden syksyisiä juttuja. 


Päivä alkoi siis sytykkeitä tekemällä. Tässä vähän satoa mitä saatiin koottua

Ja tässä valmiiksi revittyjä aihioita 975kpl :) kyllä kelpaa sytytellä, kunhan vain sais valmiiks asti noi.

Keräsin loput yrtit ja laitoin kuivumaan. Osan laitoin nippuihin ja osan kuivatin uunissa

Kanervat oli saanu kavereiks tammenlehtiä. Valitettavasti jouduin erottamaan ne, kun istutin kanervat rappusten viereisiin ruukkuihin toivottamaan vieraat tervetulleiks.

Tälläsen istutuksen sain noista kanervista aikaan. Idea oli laittaa tohon obeliskiin havuja, mutta taidan ehkä jättää laittamatta.

Tää kuva oli vaan pakko laittaa, noi sienet oli niin söpöjä tuolla uuden nurmikon seassa ja sitten vielä tollanen mini voikukkakin.

Kvin repimässä vähän humalaa meidän palotikkaista ja tekasin tälläsen sydämen. En vielä tiedä laitanko sen meidän ulko-oveen vai mihin. 

Ja koska on jo syksy ja talvi tulossa tarvitaan villasukkia! Mummo kutoi tyttärellemme samanlaiset sukat kuin äidillä (muutamat siis tälläset)

2 kommenttia:

 1. Heips, kivoja juttuja oot tehnyt :) siis miten nuo ruusut tehdään, olis kiva kokeilla, ne on niin nättejä :)
  Mukavaa uutta viikkoa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos. Hei huominen (tiistain) postaus liittyy noihin ruusujen tekemiseen. siinä tulee sellanen pika ohje niiden tekoon :) toivottavasti saat siitä sen verran irti että pääset kokeilemaan. Hauskaa viikkoa sinullekkin!

   Poista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita