sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Loistetta elämään

Bongasin perjantai iltana Pentikin ystävämyynnin ja sieltä Loiste kynttelikön, joka oli alennuksessa ko. tapahtumassa. Joten ei muuta kuin nokka kohti lähintä Pentik tehtaanmyymälää ja hakemaan Loiste kotia. 

Samalla mukaan tarttu tarjouksessa ollut Bola kulho, joka oli jo yksinään niin nätti, mutta mulla oli jo visio mihin sen laitan. Näin ollen mun perjantaina ostama pitsinen peltirasia sai kaverin.

Tää kuva ei todellakaan anna tästä oikeaa kuvaa. Tää on niin ihana <3 En ollu koskaan nähny tätä livenä, mutta silti lähdin sitä kotia hakemaan. Siinä se nyt on. Meidän olkkarin lipaston päällä, johon eksyvät vielä Bola ja pitsirasiakin. Joutuu ehkä siivoomaan makkarin lipaston päällyksen että voi siirtää sinne edelliset kyntteliköt tosta olkkarista.

Tässä siis toi Bola, musta ihan mahtava, mä niin nään jo sieluni silmin kuinka toi on täynnä karkkia (ainakin vähän aikaa) tai että kuinka tuolta välistä pilkottaa helmet.

Tän pitsirasian ostin lähinnä tuikuille, että saan ne nätisti piiloon, mutta silti käden ulottuville. Tää onkin siis mainio just ton Loisteen kans saman lipastoin päälle.

Koska kyseessä oli extempore shoppailureissu niin pitihän sitä tyttärenkin saada jotain. Tää oli siis oikeesti tarpeellinen hankinta, mutta en ehkä ajatellu ostavani tätä vielä. Mutta kun kerran mieleinen sattu kohalle ja ihan suht ok hintaan niin mikä ettei

Eihän sillä äitiyspakkauksen haalarilla enään mitää tee ku se on jääny pieneks. Olihan se päällä... ei kertaakaan :( Ehkä sen alku talvesta johonkin ensilumen lumileikkeihin vielä päälle saa mahdutettua, muttei just muuta. Sit seuraava idea oli että ostan sen verran isomman haalarin että menis vielä seuraavana syksynä, mut en tosiaan ottanu huomioon että toi ipanahan kävelee talvella :) Elikkä oli myös sen verta edullinen haalari että ei "tarvinnu" ostaa yli isoa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita