torstai 25. joulukuuta 2014

Itse tehtyjä lahjoja

Tänä jouluna päätin myös että teen paljon lahjoja itse. Mukaan pääsivätkin soijavahakynttilät, itse ommeltu kaitaliina (tai siis vaan ne reunat ), koristellut tulitikkurasiat, tyynyliinat, tiskirätit, Tilda tytöt, huosiaimet, sinapit, karkit ja muistikirja. Lisäksi hyödynsin isäni taitoja ja mukaan lahjoihin pujahti myös puisia leikkuulautoja :)

Tässä on siis tuo tuohipesin ja leimasimella painettu tiskirätti. Käytin kankaalle sopivaa leimasin mustetta ja ihan tavallisia "tyhjiä" sieniliinoja. Leimalilin tekstin ja silitin musteen ohjeen mukaan kiinni. Pakkaus sellofaaniin ja huosiaimen käyttöohje mukaan.

Mukaan tilda tyttö ja itse tehty soijavah kynttilä

Tää oli ihan tavallinen valkoinen muistikirja, jonka maalasin turkoosiksi. Kirjamerkiksi tein tytön käden jäljen jonka piirsin pahviin x2 ja väliin liimasin kumilangan. Maalaus ja lahjan saajan nimi päälle.


Koristellut tulitikut

Isäni tekemät leikkuulaudat ja oma tekemä sinappi

vadelma sinappi, suklaanappeja ja riisimurokarkkeja

vara lumipallo ;)

ja vielä iso leikkuulauta

2 kommenttia:

  1. Ihania itse tehtyjä lahjoja. Itsekin tein tänä jouluna aika paljon itse. Arvostan itse tehtyjä lahjoja, koska lahjan antaja on nähnyt paljon vaivaa. terkuin Liisa

    VastaaPoista
  2. Musta kun saa itse tehdyn lahjan tulee sellanen fiilis että se on just mulle rakkaudella tehty. Ja hei hauskat joulut vähän näin jälkijunassa, vaikka onhan tätä joulua vielä jäljellä

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita