keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Uudet istuintyynyt keittiöön

Nää päälliset on ollu teon alla jo pitkään, kankaat valmiiks leikattuna odottaen vain inspiraatiota ja vetoketjuja. Aloin sitten yks päivä ompelemaan sisutustyynyn päällisiä "idiootti" tekniikalla. Kysyin mieheltäni että arvaa mitä näistä tulee ja sanoi että varmaan ne istuintyynyn päälliset... no ei, mutta miks en tekis siis tällä tekniikalla niitä. Säästyisin vetoketjujen ostolta ja niiden ompelulta.

Lähes tuumasta toimeen ja kaivoinkin kaapista valmiiks leikatut kankaat, pienellä fiksauksella tyyliä vaihtaen pystyin käyttämäön vielä pohjakankaatkin löhes kokonaan. Onni oli että pohjakangasta oli vielä varastossa pala, koska toisen puolen pohjaa jouduin siis tekemään uudelleen.

Eli tässä on tuo tilanne ennen "lisäpalan" laittoa. Kuviollinen kangas 42cm ja tuo puolikas pohja 23cm(jossa siis kaksinkertainen käännös ja saumavara mukana). Palat oikeat puolet vastakkain ja tänän päälle vielä huolitellulla reunalla 30cm leveä pala. Tyynyn koko on siis n. 40x40cm valmiina. Tohon avoimeen päähän ompelin samalla myös nauhat väliin, jotta sain pehmusteet kiinni tuolin pinnoihin.

Tässä nuo uutukaiset päälliset sitten olis. Kankaana oli siis ikean lakanaa, jota jäi yli kun yhdistin kaksi lakanasettiä parivuoteen peiton lakanaksi ;)

Nää uudet tyynyt kyllä vaatis nyt kaverikseen uudet verhot ;P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita