perjantai 18. heinäkuuta 2014

Täytetyt chilit

Om om om. En muista missä törmäsin näihin mutta pakko oli kokeilla heti. Kaupasta paketti chilejä (prismasta löysin myöhemmin irto chilejä ja jalopenoja myynnissä). Tuorejuustoa ja pekonia.

Päädyin savuiseen bbq tuorejuustoon. Chileihin koko pituudeltaan viilto, josta oli lusikalla helppo kaapia siemenet pois. Tämän jälkeen chilit täyteen juustoa ja kieputus pekoniin. Uuniin 200 astetta niin kauan kuin pekoni näyttää rapsakalta tai ees kypsältä jos ei rapeasta tykkää.

Olivat kyllä ihan super hyviä. Vähän juusto tuli ulos mutta onneks sisällekin jäi jotain.

Ja sitten chiliäkin hotimmat jalopenot. 

2 kommenttia:

  1. Täältähän löytyy vaikka mitä! Meillä pukkaa valtavasti chilejä kasvihuoneesta ja olen ollut ihmeessäni, mitä niistä voisi tehdä. Tämä resepti menee takuuvarmasti kokeiluun. Kiitos kun jätit blogisi osoitteen blogini FB-sivulle, että löysin tänne <3

    VastaaPoista
  2. Hieno että chileillesi löyty ohje. Ite harmittelin etten tänä vuonna chilejä kasvattanut, kun tän ohjeen bongasin. no ens vuonna sitten :) Kiva että täältä mun blogista löyty muutakin luetavaa.

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita