perjantai 28. kesäkuuta 2013

Kolmen metrin tyyny

Kolmen metrin tyyny <3

Reissu Ikeaan ja sieltä ah niin ihanaa ja halpaa Annbeth kangasta (http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/50210878/) Ideana on tehdä meidän nykyisestä vierashuoneesta tyttären huone jossakin vaiheessa. Pikku hiljaa olen alkanut jo päivisin viettämään aikaa tyttären kanssa ko. huoneessa ja sisustanutkin sitä hieman sen mukaan. Ikkunoissa killuu  pöllö-postauksestakin tutut vaalanpunaiset pöllöverhot ja nyt huone saa koristuksekseen värikkään, mutta silti hillityn tyynyn. Tyynyn idea on tehdä sängystä vähän sohvamaisempi. Sängyn paikka varmaankin vielä vaihtuu, kun tyttö muuttaa huoneeseensa, mutta näin mennään nyt ainakin jonkin aikaa. 

Tyyny on siis Annabeth kankaan puolileveydestä käännetty yhteen ja vain ommeltu sivuista kiinni sukkulaksi. Liina on täytetty ihan tavallisilla 50x60cm tyynyillä jotka on taitettu kahtia, jotta tyynystä on saatu hieman pyöreähkö. Kuvssa liinan päät ovat vielä auki, mutta niihin on tekeillä nauhat, jotta tyynystä tulee pitkän omainen "karkki"

Itse kävin jo testailemassa tyynyn mukavuutta ja voinkin kuvitella kuinka koira ja tyttö viihtyvät tuolla nurkassa... itsehän menasin nukahtaa tuonne :)

Ehkäpä tätä tyynyä voidaan ihastella uudelleen jossakin toisessa postauksessa ;)


raitaa ja ritiratia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita