torstai 4. tammikuuta 2018

Minimalismipeli

Hurahdin joulukuussa minimalismipeliin. Olin melko varma, etten pääse kuun loppuun mutta toisin kävi. Kämpästä lähti 496 tavaraa ja vielä muutama päälle, koska esim. pussillinen lasipurkkeja oli minun säännöilläni yksi tavara. 

Minimalismi pelissa ideana on siis, että jokaisena päivänä karsitaan niin monta tavaraa kuin päivämäärä kertoo. Eli ensimmäinen päivä karsitaan yksi tavara, toinen päivä kaksi ja kolmantena kolme jne. 

Ajattelin, että joulukuu on sekä hyvä että huono ajankohta toteuttaa tämä, mutta silti sinnikkäästi yritin ja läpäisin haasteeni.

Meiltä lähti mm. kasa vaatteita neuvolaan ja kavereille, monta pussillista lumppua, pusseittain lasitölkkejä ja roskapussillinen lasten pikkusälää, joka oli jo unohdettu kellarin uumeniin. Tämä sälä olikin minun pelini pelastus, sillä turvauduin niihin pelin viimisinä päivinä ja sain kasaan n. 150kpl pikkutilpehööriä.

Tavaraa lähti myös asuintiloista kellariin varastoon ja luultavasti nekin siirtyvät muualla vielä jossakin vaiheessa. Tästä onkin hyvä aloittaa siistimpi vuosi 2018.

2 kommenttia:

 1. Kunnon inventaario on välillä tarpeen!
  Ja kun luopuu jostain, voi toteutaa jotain uutta tilalle! =)
  Lempeää vuotta 2018 sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin :) varmasti vielä löytyisi tavaraa josta luopua, mutta ne lähtevät vähä kertaan. Samoin sinulle 😘

   Poista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita