sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Hopean hohtoa

Oon haaveillu isosta cooler maljasta piiitkään. aikomuksena on ollut istuttaa siihen kukkia, viilentää juomia, tarjoilla erinäisiä asioita jne. Eli siis melko monitoimikippo.

No nyt sitten löysin tämän yksilön ja vielä kelpo hintaan alle 25€. Kalleimmat mitä olen nähnyt ja kuolannut niiden perään on olleet reilusti yli 100€. 

Tämä yksilö miellytti vielä silmää jopa enemmän kuin ne kalliimmat. Tämän bongasin Lahden Kärkkäiseltä, jossa kävin pikavisiitin tässä yks päivä.

Samalla reissulla poikkesin Finnmarin myymälään ja nappasin hopean himoissani tämän n. 8€uron pallon mukaan. Tämä on kai tarkoitettu kynttilöille varoitustekstien perusteella, mutta mietin tätä myös maljakoksi.

2 kommenttia:

  1. Minulla kanssa on noita coolereita kaksikin kappaletta. On monikäyttöinen ja kaunis. Ihana tuo Finnmarin tuikkulyhty. Tykkään heidän tuotteistaan ihan hirveästi. Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla alko vaan lyödä tyhjää heti ku hankin ton coolerin et mitä sinne laitan. Onneks viime vuotiset narsissit alko kukkimaan niin vois ne lykkää tuohon. Tykkään myös noista finmarin tuotteista ja onneks tehtaanmyymälä onkin suht lähellä :)

      Poista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita