tiistai 15. marraskuuta 2016

Sinisävyiset ristiäiset

Meillä vietettiin poikamme ristiäisiä viikonloppuna ja nyt esittelenkin hieman millaisella teemalla mentiin.

Kaikki mitä leivoin oli minulle uutta, joten testileivonnat ennen ristiäisä oli tarpeen. Kaikki kokeilut onnistuivat ja pääsivät "jatkoon". 

Kaikki alkoi kutsuista. Ne olivat teeman mukaan vaaleansiniset hopealla rusetilla. Sisällä oli pätkä Meidän uusi vauva- laulusta. Tähän sain idean ystäväni antamasta kortista. Kiitos <3


Tälläsisllä tarvikkeilla sain toivottua väriä leivonnaisiin. Candy meltsit olivat minulle uusituttavuus, mutta olivat aivan huippuja ja varmasti hyödynnän niitä tulevaisuudessakin. Ps. näiden hintojen vertailu kannattaa... huikeita eroja eri kauppojen välillä ;)

Kuppikakut leivoin pahvivuokiin ja kuorrutin lemon curd-mascarpone vaahdolla. Tuikut paloivat Partyliten symmetria triossa, jossa pohjalla oli akryyli timantteja. Paperipillit olivat lapsille mehulaseihin ja sinisistä havin kynttilöistä pääsi yksi kastepöydälle.

Pöytäliinana löytö Tokmannilta, joka kimalsi kivasti. Pöydän keskellä 2kpl vierekkäin Jyskin timanttikaitaliinaa.

Taffelin pretzelsit kuorrutettuna candy meltsin vaaleansinisellä. Ja nää oli niiin hyviä... suolasta ja makeeta samassa paketissa <3


Vaalean sinisiä marenkeja. Tämä kuva valitettavasti testiversioista, koska oikeat tuli syötyä ennen kuvausta :D

Vaaleita piparkakkuja kuorrutettuna sokerimassalla. Tästä kuorrutustavasta tuli kyllä suosikkini ja aion käyttää sitä myös joululeivonnaisiin.

Turkoosilla candy meltsillä kuorrutettuja minttu Dominopopseja. Näitä tuli 56kpl 3pötköstä dominoita ja paketista tuorejuustoa. Koristelussa käytin jotain super hero strösseli sekoitusta.

Tässä nuo tarjottavat ja kattaus. Tähän lisänä oli vielä suolainen kinkku-kasvispiirakka, joka on bravuurini lähes kaikkiin kekkereihin, joten sitä ei tarvinnut harjoitella.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita