tiistai 18. lokakuuta 2016

Modernisointia

Eksyinpä sitten n. viikko sitten Megamyyntiin ja tein sieltä löytöjä niin itselleni, lapsille kuin myös ristiäisiäkin varten.


Tyttö on jo pidempään halunnut auto/kaupunkimattoa ja jostain syystä (sen kirjavuuden takia) sitä ei ole meille ilmaantunut. No nyt siellä Megamyynnissä tepasteltuamme tytön kanssa hän huomasin tämän mustavalkoisen maton. Se oli meille molemmille niin tytölle kuin minullekkin rakkautta ensi silmäyksellä.

Toivon etttä tästä matosta on vielä jotain jäljellä kun veikkakin alkaa autoilla leikkiä. Onneksi tytöllä on kuitenkin paljon poikia kavereina, jotka varmasti innostuvat autoleikkeihin tyttömme kanssa ennen veikan autokiinnostusta.
Itselleni kaappasin mukaan kermakon, jollaisesta olen jo haaveillut pitkään. Kerran tähän törmäsin lasisena versiona ja silloin jätin sen kauppaa. Siitä lähtien harmitus on ollut suuri kun olen tuossa ko. liikkeessä käynyt ja sitä kermakkoa ei ole siellä enään ollut. Ehkäpä tämä korvaa sen.

Ristiäsiin nappasin mukaan vähän kynttilöitä ja leivontajuttuja, mutta eiköhän niistä tule oma postaus ristieäisten jälkeen ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita