sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Valkoisia ruusuja ja hevonen

Eipä kiina paketti petttynyt taaskaan <3 Musta olis ihanaa että kotona olis aina tuoreita kukkia. No eipä oo ei, joten päätin tilata lähesaidon näköset valkoset ruusut koristamaan meidän tasoja. Koska more is more niin päätinkin sit tilaa tukkupakkauksen (50kpl) näitä ruusuja :D

Nyt on sitte hyvä tehä näyttäviekin kimppuja ja vaikka laittaa osa ihan askartely käyttöönkin. 

Kuva ei todellakaan anna oikeutta kukille. Kukat ovat tosiaan lähes aidon näköisiä ja kaukaa niistä ei erota että ovat oikeasti vaahtoa eikä oikeita ruusuja. Vihdoin tekemäni "hurrikaanikin" pääsi arvoiseensa käyttöön.

Kävimme viikolla ystäväni kanssa vähän sisustuskierroksella muutamassa liikkeessa ja molempien sydämen sulatti eräs keinuhevonen. Tämä kyseinen hevonen ei kuitenkaan päätynyt kummankaan kotiin, vaan ystäväni mieleen muistui työpaikkansa keinuhevonen. Eräänä päivänä tän meidän sisustusreissun jälkeen kotiini kannettiin ihana puinen keinuhevonen, jonka ystäväni oli lähettänyt minulle ja tyttärelleni.


Tämä jos mikään oli rakkautta ensi silmäyksellä. Paljon kauniimpi kuin se hevonen joka me bongattiin sisustusliikkeestä. 

Taas voidaan todeta että kyllä ystävät tietää mistä ystävä tykkää <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita