perjantai 28. elokuuta 2015

Kun Hemnesistä tuli Hermès

Nyt nousi kuulkaa rakas hemnes ihan uudelle tasolle. Sai kaverikseen ripauksen bling blingiä ja on kuin kuninkaallisten lipaston.

Miten näinkin yksinkertainen juttu voikaan muuttaa ilmettä näin.

Tarvittiin siis vain vedinten vaihto <3

Tässä alkuperäisillä vetimillä

Ja tässä uusilla bling bling vetimillä

Lasiset 3cm x 3cm x 3cm bling bling vetinet <3

Ja vielä paikoillaan ollessa vähän lähempää.

Tilasin nää siis kiinasta ja hintaa tuli aivan pilkka hinta kuin Suomesta ostaessa. Lisäks näitä jäi vielä 8kpl koska näiden myyntierä oli pöljä verraten siihen mitä tarvitsin.

Eiköhän näistä keksi vielä jotain muutakin tuunattavaa ;)

6 kommenttia:

 1. Hei, Nyt rohkenen minäkin vaihtaa, kun näin kuvasi. Upea! Saisiko udella tarkemmin, mistä/mitä kautta tilasit vetimet? :) t. Jonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kannattaa vaihto. Oon ihan rakastunu näihin <3 tilasin sellasella kännykkä sovelluksella kuin geek. Oon nyt pari kertaa tilannut ja samoin mieheni. Molemmat olemme saaneet tilaamaamme tuoteet ja maksun voi suorittaa klarnan kautta, mikä minusta turvallista :)

   Poista
  2. Kyllä kannattaa vaihto. Oon ihan rakastunu näihin <3 tilasin sellasella kännykkä sovelluksella kuin geek. Oon nyt pari kertaa tilannut ja samoin mieheni. Molemmat olemme saaneet tilaamaamme tuoteet ja maksun voi suorittaa klarnan kautta, mikä minusta turvallista :)

   Poista
  3. Kyllä kannattaa vaihto. Oon ihan rakastunu näihin <3 tilasin sellasella kännykkä sovelluksella kuin geek. Oon nyt pari kertaa tilannut ja samoin mieheni. Molemmat olemme saaneet tilaamaamme tuoteet ja maksun voi suorittaa klarnan kautta, mikä minusta turvallista :)

   Poista
  4. Kiitos, täytyy kokeilla. Lipasto on heti aivan eri näköinen. :) Mukavaa viikonloppua! T. Jonna

   Poista
 2. Ihanat vetimet ja kyllä lipasto muutti heti arvoaan :) Mukavaa viikonloppua tv Liisa

  VastaaPoista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita