maanantai 13. heinäkuuta 2015

Joulu jo mielessä

Koska jouluun on alle puol vuotta on hyvä alkaa valmistella joulujuttuja. Monta pellillistä on jo kuivannut sireenin kukkia, vadelman lehtiä, minttua, koivunlehtiä, herukanlehtiä ja mukaan mahtuu tällä erää myös apilan kukkia. 

Minttua omasta yrttimaasta

Apiloita omalta pihamaalta ja pellon pielestä <3

Herukanlehtiä "naapurin" pensaista :) 

Se mitä näistä syntyy on vielä salaisuus. 

Tuolla polttopuita heittäessä kyllä kävi mielessä että mikäli sikäli tämä kokeilu onnistuu saattaa olla että lähempänä joulua näitä voisi olla myös myynnissä teille lukijoille, Pitäkää siis silmät auki ;)

9 kommenttia:

 1. Jään mielenkiinnolla odottamaan mitä kuivatuksistasi syntyy. Ja että mahtaako se olla se mitä luulen, jota itsekin hieman suunnittelin ;) Kivaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa hyvinkin olla sama idea kun sulla. Näyttäis olevan monen muunkin suunnitelmissa tämä mitä tästä aion toteuttaa :)

   Poista
  2. Saattaa hyvinkin olla sama idea kun sulla. Näyttäis olevan monen muunkin suunnitelmissa tämä mitä tästä aion toteuttaa :)

   Poista
 2. Mitähän sieltä tulee? Itse aion ainakin kuivata koivunlehtiä, mutta poimin ne vasta elokuussa. Joku kertoi, että ennen juhannusta ja sitten elokuussa on otollisin aika. Terkuin Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luin myös jostain että tosiaan ennen juhannusta ja sitten elokuussa... no testailujen mukaan nää mun keräämät soveltu kyllä ihan hyvin tarkoitukseensa vaikka olikin "väärään aikaan" kerätty :)

   Poista
  2. Mä luin myös jostain että tosiaan ennen juhannusta ja sitten elokuussa... no testailujen mukaan nää mun keräämät soveltu kyllä ihan hyvin tarkoitukseensa vaikka olikin "väärään aikaan" kerätty :)

   Poista
 3. Heippa! Sulla on tosi ihana blogi! :) Tulen tästä aina hyvälle mielelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) on ilo olla tuottamassa hyvää mieltä.

   Poista
  2. Kiva kuulla :) on ilo olla tuottamassa hyvää mieltä.

   Poista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita