sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Yhden tilan kolme ilmettä: makuuhuone

Ajattelin alottaa tälläsen "yhden tilan kolme ilmettä" sarjan. Alotan makkarilla koska se oli musta helpoin. Tässä ei nyt oo koko makkaria kuvattuna, koska koko tilan ilmeen muutto on lähes mahoton, koska kaikki meillä on vähän samaa tyyliä.

Päätin siis mennä siitä mistä aita on matalin ja vaihdella vain vuode tekstiilejä.

Ruskee Hemtexin päiväpeitto ja jotkut ikivanhat Casan tyynyn päälliset.

Samainen peitto kun edellä, mutta toisin päin käännetty. On siis kakspuoleinen. tyynyt on ties mistä ostettu jo vuosia sitten myös. Sekä vähän bling blingiä paljettikangas palan muodossa.

Tää on mun henkilökohtanen lemppari... niin myös meidän koiran :D elikkä mun  mummon virkkaama peite ja mun omatekemät tyynyt <3 

Meidän koira siis tykkää tästä peitosta kun on niin mukavan karhee niin siihen on hyvä hinkata kutiavaa selkää.

2 kommenttia:

  1. Totta on, että pelkillä tekstiileillä saa aivan uutta ilmettä. Ihana tuo mummosi virkkaama päiväpeitto. terv Liisa

    VastaaPoista
  2. Tulin kurkkimaan sinun muutosta makkarissa ja totta ei se paljoa vaadi, kun saa paljon näyttävää aikaiseksi, ja mikä parasta ei tartte laittaa kaikkia seiniä myöten remonttiin, saadakseen muutosta aikaan..
    Välillä ajattelen et heitämpäs noikin verhot roskiin, mutta kuitenkin säästän ja hyvä niin, sillä koskaan ei tiedä jos vaikka mieli muuttuu tms, niin ei tartte kuin kaivella kaappia ja taas ne vanhat verhot tms, onkin käytössä :) Mukavaa viikonloppua sinulle :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita