sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Kestovanulaput

Mikä siinä onkin että lakanoita ja pyyhkeitä kerääntyy aina yli tarpeiden. No lakana ongelmasta pääsin kun vaihdettiin tuplapeittoon ja siihen on onneks nyt vaan kolmet lakanat.  Eli rivien välistä voi lukea siis että lakanoista askartelua luvassa ;) 

Jep mutta nyt vuorossa kuitenkin nuo ylijäämä pyyhkeet. Harvoin tulee nykyään meikattua ja jotenkin turhalta tuntuu säilyttää vanulappuja koko pakettia, joten ratkaisin tämän ongelman ja samalla säästyy luontoa ja pääsen edes puolikkaasta pyyhkeestä eroon.

Homma meni näin:

Tarvitset
 pyyhkeen, mielellään todella pehmeän
sakset
malli

Mulla oli toi oikea vanulappu vähän kokomallina että tiedän kuinka isoja paloja pyyhkeestä leikkaan.

Päädyin sydämen muotoisiin lappuihin, koska ajattelin niiden olevan enemmän käteen sopivia. Karistelin reunoista irtoavat hönöt pois, mutta ei varmaan olis pöllömpi idea vetää reunoja saumurilla.

11 kommenttia:

 1. Todella ihana idea!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) vielä on pari ideaa varastossa noista pyyhkeistä, pysyhän "langoilla"

   Poista
 2. Aivan mahtava idea :D taidan käyttää sun ideaa hyödyksi :D

  VastaaPoista
 3. Hyvä idea. Mä kyllä tekisin kaksinkertaisen. Kääntäisin, niin tulisi siistimpi ja kestävämpi. Olen tehnyt vanhasta froteesta pesulappuja, niillä on tosi miellyttävä pestä itseään. Plussana on, että voi välillä heittää koneeseen, niin pysyy lappu puhtaana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep kaksinkertasena kyllä siistimpi. Käytön jälkeen ilman muuta pesupussissa koneeseen pyörii. Muuten kyllä pöpöt lisääntyy :/

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. moikka !
  ei sinulla olisi lisää ideoita, mitä voi pyyhkeistä tehdä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rättejä, patalapun sisälle "lämpösuojaa", vauvoille kuolalappuja. Jossain oon nähny myös pyyhkeestä tehdyn toiletti käärön minne sisään sai omiin pikkutaskuihin hammasharjan ja -tahnan.

   Poista
 6. Miten lie tuon ekologisuuden laita todellisuudessa, kun nuo laput kuitenkin pitäisi pyykätä joka käytön jälkeen 60 asteessa, jotta olisivat hygienisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinähän ne menee samassa koneessa muiden pyyhkeiden yms kanssa. Ei kovin paljon konetta täytä :)

   Poista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita