tiistai 13. syyskuuta 2016

Valmiina vauvaan

Käytiin tytön kanssa yksi lauanatai vähän shoppailemassa vauvalle kaikkea tarvittavaa. Suurimmat hankinnathan on jo tehtynä silloin kun tyttö syntyi. Vaatteitakin löytyi varastosta yllin kyllin ja lisää vielä kaverilta, joka sai vaihdossa muutaman meille pieneksi jääneen vaatteen.

Pinnasänkykin on minun vanha, joka vain kannettiin kellarista ylös ja pyyhittiin suurimmat pölyt pois. Petasin sängynkin jo valmiiksi... koskaan ei tiedä koska se lapsi syntyy ;)

Tässä tytön valisemat vaatteet vauvalle. Noihin housuihin mulla on sellanen viha/rakkaussuhde. En tiiä onko ne hienot vaiko rumat. 

Vauvan vaatteiden/tarvikkeiden lajittelusta lähti sitten käyntiin suurempi operaatio nimeltään vaatehuone(... jälleen kerran). Kun olin kaivanut kaikki vauvatarvikkeet vaatehuoneesta pois sainkin sinne kivasti tilaa ja jotenkin mielikin helpottui kun siletä on entistä helpompi nyt ottaa tavaroita käyttöön. Mutta siitä enemmän myöhemmin.

2 kommenttia:

 1. Oi miten jänniä aikoja teillä eletään! <3
  On kyllä hyvä olla valmiina kaikki nimim. vauva tuli kaksi viikkoa etu ajassa.
  Ja mä kuvittelin, että se syntyisi tyyliin kaksi viikkoa la:n jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on varauduttu kaikkeen hyvissä ajoin. Tyttö syntyi 6 viikkoa etuajassa ja silloin ei ollut kuin sänky maalattuna :D tää tapaus meneekin sitten varmaan sen 2 viikkoa yli la:n.

   Poista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita