perjantai 28. kesäkuuta 2013

Kolmen metrin tyyny

Kolmen metrin tyyny <3

Reissu Ikeaan ja sieltä ah niin ihanaa ja halpaa Annbeth kangasta (http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/50210878/) Ideana on tehdä meidän nykyisestä vierashuoneesta tyttären huone jossakin vaiheessa. Pikku hiljaa olen alkanut jo päivisin viettämään aikaa tyttären kanssa ko. huoneessa ja sisustanutkin sitä hieman sen mukaan. Ikkunoissa killuu  pöllö-postauksestakin tutut vaalanpunaiset pöllöverhot ja nyt huone saa koristuksekseen värikkään, mutta silti hillityn tyynyn. Tyynyn idea on tehdä sängystä vähän sohvamaisempi. Sängyn paikka varmaankin vielä vaihtuu, kun tyttö muuttaa huoneeseensa, mutta näin mennään nyt ainakin jonkin aikaa. 

Tyyny on siis Annabeth kankaan puolileveydestä käännetty yhteen ja vain ommeltu sivuista kiinni sukkulaksi. Liina on täytetty ihan tavallisilla 50x60cm tyynyillä jotka on taitettu kahtia, jotta tyynystä on saatu hieman pyöreähkö. Kuvssa liinan päät ovat vielä auki, mutta niihin on tekeillä nauhat, jotta tyynystä tulee pitkän omainen "karkki"

Itse kävin jo testailemassa tyynyn mukavuutta ja voinkin kuvitella kuinka koira ja tyttö viihtyvät tuolla nurkassa... itsehän menasin nukahtaa tuonne :)

Ehkäpä tätä tyynyä voidaan ihastella uudelleen jossakin toisessa postauksessa ;)


raitaa ja ritiratia :)

keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Ulkoilma elämää


Ajattelin aloittaa esittelyn missä asun. Luonnollisesti se alkaa pihamaaltamme. Pihamme on ihan mukavan kokoinen, ei pieni, mutta ei isokaan. Piha on vanha, josta kertoo isot ja levinneet omenapuut ja vanhat kriikunapuut. Paljon on karsittu "ylimääräisiä" puita pois ja jotenkin tuntuu että vielä vois muutaman napsia. 

Mutta eikö se niin mennyt että kuvat kertoo  enemmän kuin tuhat sanaa ;)

Tälläisessä talossa siis asun
viljelylaatikoni, jotaka itse suunnittelin ja isäni toteutti. Taustalla myös muutama marjapensas
Ensimmäisten rappujen vieressä olevat "hienot" kukka istutukset. Keskellä oleva koristebataatti ehkä joskus nousee tota kehikkoa ylös päin vielä.
Meidän terassilla olevat istutuslaatikot (entiset kukkapenkit- entisen talon kellariaukot)
toinen istutuslaatikoista

Tää kuva on otettu sisältä, jossa näkyy edelliset laatikot (ja hienot kukka-asetelmat)
yrttilaatikko suhkulähteen ja perunamaan kera (istutin 3 perunaa, jos joku haluaa vaikka uusia perunoita)
Istuskelu ryhmä ja mun ihana "munatuoli"
Tässä taas sisältä otettu kuva jossa näkyy edellinen itustelu ryhmä, vähän pavilijonkia jossa ruokailuryhmä
mun orvikkiasetelmat
Äitienpäivä ruusu <3
Vanhaan lyhtyyn istutettu mustasilmä susanna
tikkaat lyhtyineen
kukkapenkki joka elää omaa elämäänsä. Mutta ihanat akileijat kukkii.
Tässä meidän ovelta otettu kuva kohti pihaa
Verannalta oetettu kuva ikkunassa riippuvasta rottinkisydämestä ja jouluruususta




lauantai 8. kesäkuuta 2013

Hei!



Tämä unelmaloistoa-blogi on ollut minulla jo kolmisen vuotta, mutta kaikki kirjoitukseni ovat olleet luonnos tilassa. Nyt olen päättänyt herättää tämän henkiin (ja poistaa nuo vanhat luonnokset). Ideani tässä blogissa on kertoa elämästäni, kokkailuistani ja sisustamisesta. Kuvia yritän lisäillä mahdollisimman paljon.

Osa syynä tämän blogin henkiin herättämiseen on muutama muu blogi ja facebook-ryhmä, joita seurailen ja lisäksi myös se että minulla on nyt aikaa asioille, koska olen pienen tyttären kanssa kotona. mistähän tämän nyt oikeasti aloittaisi? Jos vaikka muutamalla kuvalla, mitä mun päivä on pitänyt sisällään

 Tex-Mex jauheliha pizza


 Tässä siis tyttäremme 4kk nauttii päiväunistaan keittiön lattialla. 

Näistä kuvista voittekin päätellä että mun päivä on mennyt hyvin pitkälti keittiössä, vaikka toki oon vähän siivoillut muuta kämppääkin.

Jos vielä jatkaisin tätä mun tämän päiväistä intoa ja lähtisin vähän kokkailemaan mutakakkumuffineja <3
Jaan huomenna kanssanne mun mutaiset hetket ;) seurailkaa siis jatkossakin tätä blogia.